Tilpasset søk

Friday, March 20, 2009

Bruk Jungeltelegrafen.

Jungeltelegrafen skal man ikke spøke med siden flere gode stabile firmaer har dannet et solid grunnlag på jungellovene. Jeg vil gi deg noen tips på hvordan du bruker jungeltelegrafen og hvordan du når ut til massene.

Det finnes noe som heter flyers. Driver du med noe som er relatert til kultur, dvs klær, musikk, poesi, kunst, maling, photo, mote eller lignende kan en flyer med et attraktivt design være en kjempestart for akkurat deg. Skriv noe som gjør leseren nysgjerring og ha hele tiden i bakhodet hvorfor de skal besøke din side.

Plakater er også en kjempeflott måte å bli lagt merke til. Driver du med en politisk blogg så kan du f.eks ytre en mening ved et utrop og legge til web adressen din.
Å bli synlig er det store stikkordet her, det man ikke vet bryr man heller seg ikke noe om.

Jeg har jobbet litt med film folk i løpet av mitt liv og de fleste er utrolig opptatt av underholdnings verdi. Hva er verdien i det du gjør?

Et annet smart tips er å skaffe visitt kort. Enkelt og greit. Del det ut til alle som skulle være av interesse. Dette øker ikke bare seriøsiteten men får andre mennesker til å besøke din side og vurdere hva du gjør hele tiden.
Du vil ha folk som besøker din side kontinuerlig og ikke "one-by-clickers".

Driver du med blogging som er kun twingly nyhets basert vil du se at folk ikke kommer tilbake til din side for å sjekke hva du skriver like ofte som om du er målrettet og nisje basert.

Det er mye snakk om nisjer i dag, finn din egen nisje osv.
En nisje er egentlig et nåløye veldig lokalisert som du fokuserer på og får frem de ulike aspektene ved ditt produkt. Enkelt å greit så er det fokus på hva du vil fortelle, hva du har å formidler og alt rundt dette.


No comments:

Post a Comment