Tilpasset søk

Monday, February 23, 2009

Slik lager du en Paypal Konto.

* PAYPAL

Hva er Paypal?
Paypal er et elektronisk betaling system.
Det du gjør er å registrere din bank konto og paypal overføre pengene dine umiddelbart.
Paypal er et pålitelig og sikkert betalingsystem. Det du skal betale blir betalt umiddelbart fra din Visa/Mastercard. Paypal finnes i nesten alle språk og er det vanligste betalingsmiddel når det kommer til internasjonal detalje handel. De tilbyr service i 190 land.

Hvorfor Paypal?
I dette tilfellet hvor vi skal blogge, svare på spørreundersøkelser, lese e-post, drive affiliate og skrive innlegg er dette det sikre valget. Du kan handle fritt med paypal og du kan legge til noen ekstra kroner og få betaling sikkerhet. Så får du ikke pengene dine så ordner paypal opp.
Så fremt at du har dokumentasjon og at de godkjenner transaksjonen. De tilbyr 18 forskjellige valuta.

Hvor Mye Koster Paypal?
Paypal er gratis å opprette, men skal du overføre i annen valuta så tar de et lite gebyr.
Det er gratis å sende penger og ta i mot penger. Men skal pengene overføres til din personlige konto må man betale 5,50 kr for alle transaksjoner under 500 kr. Alle transaksjoner over dette beløpet er gratis.

Hva trenger jeg for å opprette en paypal konto?
* Visa/Mastercard/Kreditt.
* E-post adresse (dette blir din offisielle paypal id. Denne oppgir du når noen skal betale deg).

Du kan også få kreditt gjennom paypal. Det finnes alternativer til paypal, men paypal regnes som 99% sikkert.

Hva skjer hvis andre bruker din paypal Id?
ingenting. Altså du velger et passord som du synes er sikkert. Du bruker din personlige e-mail.
Paypal bruker mange penger på sikkerhet og regnes som like sikker som f.eks Nordea bank.

Alt på internett kan jo crackes, hackes eller misbrukes?
Jo det kan det, slik er det med alt fra minibanker, kort automater osv.
Har du mistanke om dette kontakter du paypal som alle andre banker og de vil granske situasjonen umiddelbart. Dette er noe alle banker tar seriøst, så ikke vær redd.

Forhåndsregler?
Vær varsom hvor du legger igjen din informasjon og hvem du leverer informasjon til.
Sånn er det med alt. Internett er noe alle har tilgang til og informasjon selges, byttes og misbrukes hver dag. Det finnes forskjellige etater som prøver å bekjempe dette, men det er en fånyttig kamp.
Vær forsiktig med hva og hvor du legger igjen info om deg selv.
Se alltid på nettadressen din om alt stemmer. Noen ganger kan man bli ledet til en annen side en det man skulle. Man skal inn i banken, men ender opp i en pirats hender. Så sjekk dette alltid, vær heller sikker å smart enn etterpå klok.

Paypal er et must hvis man skal leve av internett så dette er det beste alternativet for god sikkerhet. En allrounder som er nyttig og enkelt å bruke. Kommer du til en side som vil at du skal bruke noe annet så styr unna. Det finnes ingenting ute på det internasjonale nettet som du burde bruke en annen betalings form på. Paypal er dette alternativet og havner du hos andre pr.dags dato er dette sannsynligvis lureri. :-)

1 comment:

 1. Hei.
  Har du noen dokumentasjon på at PayPal er det som vi i europa anser som 'Bank'? Jeg tenker at i det Bank-begrepet ligger en tillit til at de er registrert, og må følge internasjonale lover og regler for banker mht til pengetransaksjoner o.l.
  Noen hevder nemlig at de IKKE er bank, og dermed ikke trenger å følge regler som debet-/ kreditlisensierte firmaer må følge. Ser at flere føler seg lurt i saker der de vil tilbakekalle kjøp / ha tilbake pengene sine ved fex handling på Ebay.
  Når man godkjenner PayPaltilknytning til bankkontoen sin, har denne tjenesten direkte tilgang til pengene på kontoen din. Noen påstår til og med at Paypal har forsynt seg av bankkontoen til folk, uten å få kontakt med tjenesten i ettertid...
  Hadde det ikke vært "kjekt" å vite at disse (Paypal) må følge internasjonale lover og regler for overføringer av pengene dine?

  Jeg ville ha sørget for å få skikkelig dokumentasjon på at sikkerheten for oss brukere er på høyde med, fex, Visa før jeg har invitert Paypal inn på lønnskontoen min!

  ReplyDelete