Tilpasset søk

Wednesday, March 25, 2009

Gratis Foto ProgramSkal du tjene penger på internett kommer gratis program med som en ekstra bonus. Med andre ord alt som er gratis er gull verdt.
Det er ofte man bruker bilder for å fremme sitt produkt. Et bilde knyttet opp til det du skriver om er nyttig. Det skaper en helhet og forsterker det du skriver.
Ta f.eks dette bildet. Et helt enkelt bilde med en hund og et hjerte hvor det står "sponsor me".
Skal man starte firma, blogg, webshop, forum eller lignende så er all sponsor kjempenyttig.
Mange lager gratisversjoner av program for å teste et produkt. Senere kan det koste mere.

Det finnes noe som heter open source programmer. Det er som regel linux basert men finnes også til Mac & PC. Disse programmene er åpne, som vil si at brukerne styrer innholdet.
Du kan selv laste inn plug-ins (tilbehør) som du mener er nyttig.
Et eksempel på dette er er GIMP. Gimp er gratis versjonen av Adobe Photoshop.

Driver du mye med bilder, foto og animasjoner så har du sikkert vært innom dette.
For oss andre så er photoshop en standard i alle visuelle yrkesgrupper.
Det koster penger og er veldig mye å sette seg inn i. Det er mye faglig innhold og vet du ikke hvordan du bruker dette eller hvordan du skal bruke dette kan du spare de kronene.
Men er du genuint inne for å lære dette kan Gimp være et godt alternativ og ikke minst så er det gratis. (Les mere om Gimp her). Ellers har man også Vicmans Photo Editor som inneholder mye muligheter men er enkel å bruke (Les mere om Vicman Photo Editor her).

Det man trenger er som regel ikke så veldig plasskrevende. Ser man på programmer som følger med windows så ser man at mange av disse tar 50Mb fort og spiser av maskinkraften din. F.eks logger seg på internett, oppdaterer seg selv, fikser og ordner.
Det er klart at det er veldig kjekt, men strengt tatt så er det ikke nødvendig.

Et godt alternativ for oss som bare trenger enkel redigering er PC image Editor.
Et enkelt program som er like lett å håndtere som MS Paint & MS Word.
Du kan lett forbedre fargene, skape effekter og fikse bildene som du vil ha dem og det tar lite plass. Brukervennligheten er stor og mulighetene er store for de som ønsker de mest praktiske bildene. (Les Mere Om PC Image Editor).

Ellers så finnes det mange muligheter for dette. Man bør velge et program etter skills og nytte. www.download.com er et enkelt sted å finne slike programmer og er et sikkert altenativ som tester alle programmer for virus. De har også brukere som går inn og legger igjen kommentarer på programmene. Her finner du alt du nå skulle ønske å ha og de har alle gratis alternativer som du kan drømme om.

No comments:

Post a Comment